FORGOT YOUR DETAILS?

Produse Personalizate

Versapak oferă posibilitea realizării unei game complexe de genti, mape personalizate, securizate sau nu în funcţie de solicitările cele mai diverse ale clienţilor.

Cu ajutorul unor specificaţii tehnice ale produsului, specialişti nostri le vor transpune intr-un design, astfel că produsul va fi realizat astfel incât să răspundă solicitărilor dvs.

Securitate:
Genţile pot fi concepute cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a conţinutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare şi sunt garantate 5 ani. Genţile pot fi prevăzute cu unul din tipurile de sigilii Versapak şi anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Pentru disponibilitatea culorilor va rugăm să ne contactaţi .

Imprimare:
Doriți ca produsul sa fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră astfel încât produsele să respecte identitatea vizuală a companiei.

CERE OFERTA

Nu a fost gasit nici un produs conform selectiei dumneavoastra

SUS