FORGOT YOUR DETAILS?

Companii aeriene

Versapak este o companie recunoscută pentru producţia unei game largi de genţi şi mape securizate utilizate de companii aeriene din întreaga lume. Companii printre care amintim Virgin Atlantic, Emirates, Easyjet.

Genţile Versapak sunt folosite pentru a securiza dosarele confidenţiale, pentru a păstra chitanţele şi numerarul, precum şi pentru a depozita şi a transporta cititoarele de carduri necesare pentru tranzacţiile duty-free din timpul zborului. Mapele securizate Versapak sunt utilizate pentru a păstra conţinutul confidenţial al documentelor, în cazul încercării de a intra în posesia lor, a persoanelor neautorizate.

Versapak poate oferi o gamă completă de soluţii pentru industria aeronautică, inclusiv genţi cu temperatură controlată pentru produsele alimentare de la bord, pentru securizarea articolelor duty free valoroase, pentru transferarea de informaţii esenţiale de la aeronavă la personalul de la sol, precum şi o gamă completă de sigilii de securitate pentru o varietate de aplicaţii.

Afisare 8 rezultate

SUS