VERSA EASY GO BIO

( produs ecologic )

  • Realizat din peliculă coextrudată de înaltă rezistență de 60 de microni
  • Bio degradabil din grija pentru mediul înconjurător
  • Durabil și rezistent la rupere
Sterge

Descriere

Versa Easy Go Bio reprezintă versiunea 100% biodegradabilă al produsului Easy Go, plicul din polietilenă de unică folosință.

Versa Easy Go Bio este un plic de corespondență din polietilenă, de unică folosință. Este ideal pentru transportul articolelor achiziționate – online sau în magazine, având o greutate redusă care ajută la economisirea taxelor poștale. Este un plic rezistent la apă si reciclabil 100% și are o metodă simplă de dezlipire a foliei autocolante și sigilare prin lipire. Este imprimat cu câmpuri pentru “CĂTRE” și “DE LA”, care vă permit să marcați în mod clar adresele destinatarilor și să identificați expeditorul.
Gama Bio de la Versapak are o rezistență ridicată, e prietenoasă cu mediul, e biodegradabilă sub formă de compost industrial. Va arăta clienților și utilizatorilor finali grija dumneavoastră pentru mediul înconjurător. Aceste plicuri securizate din polietilenă oferă o metodă simplă, de unică folosință, de stocarea sau transfer în siguranță a documentelor, a numerarului sau a altor articole și sunt vândute în pachete de 100 de bucăți.

Utilizări:
Ambalare pentru articolele achiziționate;
Transport prin poștă sau curierat;
Livrare în siguranță a articolelor grele;
Trimitere de documente;
Pentru servicii poștale asigurate și recomandate;

SUS