Urnă de vot mică

  • Pliabilă pentru o stocare mai ușoară
  • Are prevăzută o secțiune separată pentru stocarea hârtiilor
  • Procesul de fabricare și materialele folosite de foarte înalta calitate garantează faptul că această urnă de vot ajunge la standardele comisiilor electorale din întrega lume
Sterge

Descriere

Această urnă mică este ideală pentru zone mai înghesuite sau secții de vot mai putin încăpătoare unde spațiul de depozitare este limitat. Urna de vot este realizata dintr-un material rezistent, concepută astfel încât să răspundă standardelor de Securitate solicitate la nivelul diferitelor tari. Are prevazut în partea de jos un sistem cu role pentru o mobilitate ușoară Este rezistenta la mediul extern și la diversele intemperii. În partea din față are dispus un buzunar transparent de dimensiune A4, în care pot fi depozitate documente confidențiale. Are un capac anti-manipulare, care încorporează sistemul de sigilare Versapak dispus în capătul fermoarului. Este disponibil cu capac transparent sau opac.

Securitate:
Aceste urne de vot au prevazut sistemul de sigilare Versapak, împreună cu sigiliile unic identificabile Versapak (sigiliul Versapak T2, sigiliu Versapak T, sigiliul buton sau sigiliul arrow tip săgeată) care le conferă o Securitate sporita protejează conținutul împotriva oricăror încercări și tentative de fraudare. Ele pot fi resigilate ușor și rapid, reutilizabile și pot fi reutilizate de peste 2000 de ori și au garanție 5 ani.
Pentru mai mult informații, vă rugăm să ne contactați.
Versapak recomandă sigiliul T2 ca și sistem de securitate pentru acest produs.

Culori:
Culoarea standard pentru această urnă de vot este negru. Exista și alte opțiuni de culori, în cazul în care doriți să personalizați urna de vot.

Imprimare:
La cerere aceste urne pot fi printate cu logo-uri sau diverse design-uri.

SUS