Mapă lată cu fermoar pentru corespondenţă internă-externă

  • Confecționată dintr-un material rezistent la rupere și forfecare
  • Securizată
  • Avantajoasă din punct de vedere al costurilor faţă de plicurile standard
Sterge

Descriere

Această mapă este destinată transportului, depozitării unui volum mai mare de documente, este parte integrantă din procedurile desfăşurate în bănci, birouri, puncte de vânzare cu amănuntul și în instituţii de stocare a documentelor. Este fabricată din material de calitate, durabil și rezistent.  Are prevăzută pe interior un buzunar transparent pentru etichetele de identificare a conţinutului sau a oricărei informaţii relevante despre trasabilitatea documentelor.

Securitate:
Această mapă este prevazută cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a  conţinutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare.

Mapa poate fi prevăzută cu unul din tipurile de  sigilii Versapak și anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Pentru disponibilitatea culorilor, va rugăm să ne contactați.

Imprimare:
Doriți ca produsul să fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră.

SUS