KIT PENTRU PRELEVAREA PROBELOR DE SÂNGE PENTRU PAȘAPOARTELE BIOLOGICE

Kit-ul Versapak de prelevare probe de sânge pentru pașapoartele biologice conține un singur recipient asigurat împotriva manipulării frauduloase pentru depozitarea în condiții de siguranță a probelor de sânge ale sportivilor pentru testarea pentru pașaport biologic, precum și transportul în siguranță al acestor probe între punctul de prelevare și laborator.

Descriere

Kit-ul Versapak de prelevare probe de sânge pentru pașaportul biologic (KVPPSPB) este adecvat pentru analizele în vederea eliberării pașaportului biologic. Furnizat într-o cutie de dimensiuni reduse, fiecare kit conține un recipient securizat de baza și un capac. Ușor de utilizat și complet etanș, fiecare kit este numerotat în mod unic cu serii de cifre similare pe toate componentele kit-ului și un cod de bare corespunzător pe corpul colectorului. Recipientul securizat se închide prin simpla apăsare a capacului în poziție. Proba de sânge este acum protejată împotriva manipulării frauduloase și poate fi transportata în condiții de siguranță la laborator. Se furnizează și o geantă mică etanșă, care conține un pachet de absorbant.
Kit-ul se deschide la laborator prin ruperea capacului asigurat împotriva manipulării frauduloase.
Kit-ul Versapak de prelevare probe de sânge poate găzdui un tub de probă de sânge până la 11ml, care este vizibil în orice moment. În laborator, kit-ul poate fi plasat direct în centrifuge și poate fi congelat la -80°C.

Acest kit este durabil și ușor, și este testat pentru siguranța de a garanta probe protejate împotriva manipulării frauduloase.

SUS