INSTRUMENTE DE DESCHIDERE, PENTRU LABORATOR

Singura modalitate de a deschide recipientele securizate Versapak Doping Control este de a sparge recipientul. Acest lucru va indica deteriorări evidente – nu este posibil accesul la proba conținută în recipient, fără apariția semnelor vizibile de manipulare.

Stoc epuizat

Descriere

Instrument de Extracție Flacon pentru Kit de prelevare probe de urină

După deschiderea recipientului în mod obișnuit (trăgând de inel și îndepărtand capacul securizat împotriva manipulării frauduloase), Instrumentul de Extracție al Flaconului poate fi apoi utilizat pentru a extrage ușor flaconul din recipient. Este potrivit pentru atât Kit-ul de prelevare probe de urină (DTC2), cât și pentru Kit-ul de prelevare parțială a probelor de urină (BPK2).

Instrumentul de deschidere pentru Kit de prelevare al probelor de sânge

Pentru a deschide Kit-ul de prelevare al probelor de sânge, capacul trebuie să fie răsucit și rupt. Acest instrument este proiectat pentru a face mai ușoare pentru tehnicianul de laborator răsucirea și ruperea capacului Kit-ului de prelevare al probelor de sânge. Capacul se va sparge și bucățile vor cădea în jumătatea inferioara a instrumentului de deschidere. Este potrivit pentru atît Kit-ul de prelevare probe de sânge pentru testele A/B (KVPPS), cât și pentru Pașaportul Biologic (KVPPSPB).

INSTRUMENTELE DE DESCHIDERE SUNT OFERITE GRATUIT UTILIZATORILOR AUTORIZAȚI.

Atât Instrumentul de Extracție Flacon, cât și Instrumentul de deschidere pentru Kit-ul de prelevarea de probe de sânge sunt disponibile în mod gratuit exclusiv clienților și laboratoarelor autorizate. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita instrumentele necesare.

SUS