GENȚI PENTRU TRANSPORT ÎN SIGURANȚĂ ȘI SIGILII SECURIZATE

Fie că transportați probe de urină sau probe de sânge către laborator, gențile de transport Versapak, ușor de folosit și asigurate contra manipulărilor frauduloase, contribuie la facilitarea acestui tip de transport și vă vor ajuta să respectați reglementările în vigoare.

Descriere

Sunt fabricate din PVC foarte durabil, rezistent la intemperii, cu mânere ușor de prins și confortabile în timpul transportului. Toate Gentile Versapak pentru Transport în Siguranta oferă o modalitate sigură și convenabilă pentru a transporta urină și probe de sânge recoltate către laborator. Versapak oferă un nivel adițional de protecție a închiderii cu fermoar, contra manevrării frauduloase. Atunci când sunt sigilate cu un sigiliu Versapak autentic, conținutul este protejat împotriva manipulării frauduloase. Gențile pot fi re-sigilate rapid și ușor, de peste 2.000 de ori. Toate gențile sunt disponibile într-o gamă variată de culori și pot fi supratipărite cu denumirea organizației dumneavoastră sau numele evenimentului.

GENTILE VERSAPAK RESPECTĂ REGLEMENTĂRILE ÎN VIGOARE LA NIVELUL INDUSTRIEI

TRANSPORTUL PROBELOR DE URINĂ ȘI SÂNGE ESTE REGLEMENTAT DE REGULAMENTUL PI650 – UN3373.

Gentile medicale de transport Versapak au fost testate în mod independent, pentru a se conforma cu PI650.

Prevăzute cu dispozitive rigide de protecție împotriva lovirilor și căptușeală la interior integrate, aceste genți de transport au capacitatea dovedită de a trece cu succes testul de cădere de la o înălțime 1.2m cerut de PI650. Geanta are avantajul suplimentar al izolației Thinsulate care menține constantă temperatura conținutului timp de până la 6 ore. Echipate cu sistemul de închidere cu fermoar asigurat contra manipulărilor frauduloase, un buzunar și 3 compartimente A5 pentru conținut, pe geantă este imprimat în mod standard logo-ul UN3373, însă poate fi, de asemenea, imprimată cu denumirea organizației dumneavoastră sau numele evenimentului.

Certificată în mod independent, conform cu PI650

SUS