Genți pentru hematologie

  • Confecționată dintr-un material rezistent la rupere și forfecare
  • Izolare termică cu Thinsulate
  • Securizată
Sterge

Descriere

Genţile pentru hematologie  au fost proiectate şi confecţionate respectând standardele europene pentru transportul în condiţii de siguranţă a probelor de sânge între unitătile medicale, laboratoare, pacienţi. Au fost concepute conform normei PI650 şi testate independent de PÎRA. Produse dintr-un material special care le conferă o  rezistenţă la impact, sunt uşor de întreţinut.

Interior: Izolare termică cu Thinsulate, permite menținerea unei  temperaturi constante adecvate transportului probelor de sânge. Accesati raportul de testare a temperaturii aici.

Capacul are prevăzut pe  interior un compartiment pentru introducerea agregatului de răcire de dimensiuni 140 x 15 x 245mm, greutate 400g, avand un conţinut lichid, non toxic, respectă standardul european EN12546-3:2000 şi  are rolul de a menţine temperatura optimă pentru transportul in condiţii de siguranţă a probelor de sânge.

Exterior:
Este prevazută cu un sistem de închidere cu fermoar sigilabil pentru a ajuta la păstrarea şi menţinerea în condiţii de maximă siguranţă a conţinutului pe toată durata transportului.

Securitate:
Această geantă este prevazută cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a conţinutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare şi sunt garantate 5 ani.

Geanta poate fi prevăzută cu unul din tipurile de sigilii Versapak şi anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Această geantă este disponibilă în varianta standard pe culoarea roşie. Dacă doriți alte culori, vă rugăm să ne contactați.

Imprimare:
Doriți ca produsul să fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră.

SUS