Geantă transport numerar şi bunuri de valoare de volum mare

  • Rezistentă
  • Oferă o maxima securitate numerarului sau bunurilor de valoare transportate
  • Ușor de transportat
Sterge

Descriere

Geantă special concepută pentru transportul unor sume mari de  numerar sau alte bunuri de valoare de volum mare. Realizate dintr-un material special, ignifug, sunt robuste având o rezistență sporită, sunt proiectate să reziste la încărcături de până la 50 de kg.  Mânerele sunt cu manșon de protecție din PVC.

Pentru modul de utilizare a produsului, vă rugăm accesați aceasă pagină

Securitate:
Această geantă este prevazută cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a  conținutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare și sunt garantate 5 ani.

Geanta poate fi prevăzută cu unul din tipurile de  sigilii Versapak și anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Această geantă este disponibilă în varianta standard pe culoarea albastră. Dacă doriți alte culori, vă rugăm să ne contactați.

Imprimare:
Doriți ca produsul sa fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră astfel încât produsele să respecte identitatea vizuală a companiei.

SUS