Geantă pentru transport radiografii

  • Uşor manevrabilă
  • Rezistentă
  • Confecționată dintr-un material rezistent la rupere și forfecare
Sterge

Descriere

Acest produs este ideal pentru transportul radiografiilor pacienţilor. Geanta este captusită pentru a putea păstra conţinutul intact pe toată durata transportului până cand acestea ajung în posesia beneficiarului.

Exterior:
Este prevazută cu un sistem de închidere cu fermoar sigilabil pentru a ajuta la păstrarea şi menţinerea în condiţii de maximă siguranţă a conţinutului pe toată durata transportului.

Securitate:
Această geantă este prevazută cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a  conţinutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare şi sunt garantate 5 ani.

Geanta poate fi prevăzută cu unul din tipurile de  sigilii Versapak şi anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Această geantă este disponibilă în varianta standard pe culoarea albastră . Dacă doriți alte culori, vă rugăm să ne contactați.

Imprimare:
Doriți ca produsul să fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră.

SUS