Geantă pentru paramedici

  • Uşor manevrabilă
  • Confecționată dintr-un material rezistent la rupere și forfecare
  • Polyester 1900D
Sterge

Descriere

Geanta Versapak pentru paramedici este practică şi uşoară, ideală pentru organizarea şi transportul echipamentelor pentru paramedici. Fabricată din poliester 1900D.
Are prevăzute bretele detaşabile, căptușite cu un material care permite purtarea comodă și uşoară a genţii. Interiorul genţii este divizat în 4 secţiuni și are un buzunar detaşabil în capac. Exteriorul genții are 2 buzunare pentru a a asigura un acces rapid și facil la accesoriile medicale.

Exterior:
Este prevazută cu un sistem de închidere cu fermoar sigilabil pentru a ajuta la păstrarea și menținerea în condiţii de maximă siguranţă a conţinutului pe toată durata transportului.

Securitate:
Această geantă este prevazută cu sistem de sigilare Versapak care împreună cu sigiliile de securizare permit protejarea conținutului pe toată durata transportului, precum şi împotriva oricăror încercări sau tentative de accesare a  conţinutului de către persoane neautorizate. Sunt reutilizabile, peste 2000 de cicluri de utilizare şi sunt garantate 5 ani.

Geanta poate fi prevăzută cu unul din tipurile de  sigilii Versapak şi anume sigiliu tip Buton, sigiliu T, Sigiliu T2, sigiliu tip Arrow

Culori:
Această geantă este disponibilă în varianta standard pe culoarea roşie. Dacă doriți alte culori, vă rugăm să ne contactați.

Imprimare:
Doriți ca produsul să fie personalizat, putem imprima produsele cu logo-ul companiei sau cu alte informații solicitate de dumneavoastră.

SUS