Versapak Romania

Versapak România face parte din Versapak Group Marea Britanie și este o companie producătoare de ambalaje pentru corespondență, mape, genți și sigilii de Securitate. Cu o experiență de 40 de ani, ne-am dezvoltat și perfecționat serviciile pentru a livra în cel mai scurt timp produse la cele mai înalte standarde calitative, clienților noștri.
Astfel, reușim să consiliem, concepem și să realizăm produse atât pornind de la ideile sau modelele clienților, cât și cele standard. Specialiștii Versapak vor găsi întotdeauna soluții personalizate chiar și pentru cele mai complexe, îndrăznețe și pretențioase solicitări. Și asta este o promisiune.
Ne preocupă constant să inovăm produsele, având mereu grijă de raportul calitate – preț.
Ce oferim, concret?

  • Genți
  • Mape
  • Sigilii de Securitate
  • Saci securizați
  • Plicuri securizate
  • Mobilier de arhivare
  • Cărucioare de arhivare
  • Urne de vot
  • Recipiente antidoping

Întotdeauna materialele folosite sunt atent alese pentru a fi în deplină concordanță cu destinația produselor.
Pentru confecționarea genților și mapelor de corespondență folosim materiale PVC coated, care au o rezistentă mare la rupere și forfecare. Sunt impermeabile, pot fi ignifuge, oferind o protecție deplină documentelor. Pot fi prevăzute cu sistemul de sigilare propriu Versapak, brevetat și patentat de noi, un sistem ingenios și economic care oferă securizare absolută corespondenței, documentelor, materialelor si obiectelor datorită sistemului unic de înseriere sau a codului de bare cu care este prevăzut.
Avem o paletă cromatică diversă, ceea ce ne dă posibilitatea de a respecta identitatea vizuală a clienților noștri. Produsele pot fi personalizate cu logo și mesaje menite să promoveze imaginea și produsele companiei.
Mapele și gențile pot fi reutilizate și sunt garantate peste 2000 cicluri de utilizare, ajutând totodată la protejarea mediului înconjurător.

Eficiența produselor noastre este garantată de mari companii europene, printre care amintim: BP, Allianz, Aldi, Rewe, Lufthansa, DHL, Hennes & Mauritz (H&M), Barclays Bank, Lloyds Bank, RBS, TESCO Bank; Royal Mail, Munchner Bank, Sparkasse, Deutsche Post, Deutsche Telecom, Baiduri Bank, HSBC, Volksbank, G4S, Mega Image”.

SUS